Sponsing

Da er det snart oppstart for ny curlingsesong, og vi gleder oss.

Forrige sesong var resultatmessig den beste i Haugesund Curlingklubb sin historie, med en sølvmedalje i NM Junior og en bronsemedalje i NM Mixed.

Vi har fått stor oppmerksomhet nasjonalt som en av de yngste klubbene i landet med så gode resultater og har store ambisjoner for satsningen videre.

Se link: Historiske medaljer til klubben! – Haugesund Curlingklubb

I høst starter også en av spillerne våre på NTG i Lillehammer på curlinglinjen, med klar målsetning om internasjonale medaljer med tiden.

Vi kommer igjen til å starte med Open serie, og oppfordrer alle til å delta der, det vil bli satt opp kurs etter at isen er klar. Vi har også klar satsning med paracurling, og har fått god hjelp av forbundet i så måte. I tillegg arrangerer vi event for vennegjenger, lag eller bedrifter som ønsker det. Info og priser finnes på nettsidene våre.

Vi har fått gode indikasjoner på at vi også neste sesong skal få arrangere nye Norgesmesterskaper i hallen, så vi forventer mye besøk fremover.

For å få alt dette til er det betydelige dugnadstimer som legges av medlemmene, men vi er også avhengig av økonomiske bidrag fra blant annet sponsorer.

SÅ ! spørsmålet til Dere er om Dere vil bli med på laget? Detaljene rundt dette diskuterer vi sammen.

På vegne av Haugesund Curlingklubb i Kuleisen retter vi her en forespørsel om å støtte

klubben som sponsor for sesongen 22/23 (og kanskje også bli med i OPEN serien vår).

Hallen har så langt vært en ubetinget suksess og i sesongen som kommer forventer vi høyt tempo, mange besøkende, ny runde med «Open serie», samt at vi skal arrangere flere mesterskap.

Video fra hallen:

• Se video om hva andre mener om hallen

• Se egen video av hallen

Jeg håper Dere kan være interessert i bidra til at Norges kuleste idrettsanlegg kan

opprettholde det tilbudet og den standarden vi nå har lagt opp til.

Vi kan se på en rekke sponsor alternativer:

  1. To store logoer i en Curlingbane (vises også på kamera skjermene i cafe) – logo på 16 steiner (2 lag) – logo+budskap på digitale flater. 1 gratis «event» i hallen med Vip Lounge adgang. Kr. 50.000 + prod kost.
  2. Skiltreklame 1x2meter i Curlinghallen + digitale flater + klubbens nettsider Kr 10.000 per år + prod kost.
  3. Mindre Is logo + digitale flater + klubbens nettsider Kr. 5.000 + prod kost.
  4. Stein logo / sett på 8 steiner (1 lag) + digitale flater + klubbens nettsider Kr 8.000 + prod kost.
  5. Navngi «Open serien» (Høst 2022). som inkluderer deltakeravgift for inntil 2 lag fra din bedrift i serien, leie av utstyr til 8-10 personer, curlinggrunnkurs og logo på materiale relatert til serien, logo på online resultatservice, mindre logo i isen, annonsering, pokaler etc.). Kr. 20.000 + prod

Vi har også andre muligheter som vi kan diskutere, eller om Dere har gode forslag så er vi åpne for det også. I tillegg kan vi også da tilby svært fordelaktige priser dersom Dere skulle ønske å arrangere en event hos oss for Deres ansatte, familier og/eller kunder.

PS: Vi skal legge ny is i August/September 2022, og trenger noe tid på å produsere reklameplakatene, så om interesse vennligst ta kontakt på:

post@haugesundcurlingklubb.no eller

 Elias T. Nornes Tlf: 48994561

Sponsor ansvarlig.

Haugesund Curlingklubb

Comments are closed.