Om oss

 

En curlingklubb blir til

I april 2012 tok Kjetil West, Elias T Nornes og Vegard Sveen initiativet for å få en curlingklubb på beina. De hadde prøvd ut denne sporten i Ishallen i Haugesund, men hadde ikke noen klubb hvor de kunne spille regelmessig. Etter en lang diskusjon bestemte de seg for å sette i gang.

De fikk raskt flere med på laget og styret kom raskt på plass bestående av Kjetil West, leder, Elias T Nornes, nestleder, Bente Christiansen, styremedlem og Vegard Sveen, vara styremedlem.

23.04.2012 var datoen for stiftelsesmøte, de fikk veldig god hjelp av Edvin Hoel, fagkonsulent Idrettskretsen i Rogaland og de som møtte opp ble historiske.

 

Fra venstre : Johan helgeland, Steinar Lohne, Bente Christiansen, Harald Ingebrigtsen, Kjetil west, Rune Johansen, Synnøve Nornes, Bjarne Dalen, Vegard Sveen, Erich Montiro, Bjørn S. Mørch, Daniel Spilde, Elias T Nornes, Stian Iversen.

Foto: Svein Erik Indbjo

6c7fc6d730-IMG_0934

Dette var starten, og håpet er at dette kan vokse, hvor så mange som mulig kan delta i denne sporten nasjonalt, og kanskje med tiden internasjonalt!

Curling kan spilles av alle. Det er en bratt lærekurve, så det er enkelt å komme i gang

Om du ønsker å være med, er det bare å ta kontakt

 

 

 

Comments are closed.